Thursday, January 14, 2010

Sokolniki (Moscow) just after NY

The 1-st of Jan is not the most crowded day. And it's rather clear: they have to recover after exausting celebrations. 


There is not just much snow this time but terribly much! Frankly, our Mayor had promised to shoot it down (snow or clouds) even on distant approaches to the city, but apparently something has happened with all the Mayor's men or may be guns. 



There were moments when many of us desired to cry to him: "Shoot, Yuriy Mikhalych, it's already fucking snowing!"




In the mountains or in the forest - that's quite another story - I love snow! This winter in Moscow I could frankly confess that snow has satisfied me badly! )) So best regards to St Petersburg in this connection!

Wednesday, January 13, 2010

Сокольники после Нового Года.

1-е января - не самый людный день. Оно и понятно: рекордный запас зеленого змия нейтрализуется титаническими стараниями односельчан. 

Снега в этом сезоне не то, чтобы много - его жуть как много! Вообще, мэр обещал расстрелять его (снег, то есть) еще на ранних подступах к столице, но видимо что-то случилось с орудиями, там, или стрелками - не знаю точно. 



Были моменты, очень хотелось крикнуть: "Стреляй, Юрий Михалыч, уйдет ведь!" вслед за радиоведущими. А снег все шел, шел и шел... (с)




В горах, в лесу - это пожалуйста, я люблю снег! В городе после нынешней зимы могу абсолютно откровенно признаться, что снег меня "полностью удовлетворил"! )) Питеру, в связи с этим, большой привет и наилучшие пожелания!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...